Onderneming

Sinds 35 Jaar Full-Service-Provider uw business communicatie

Onderneming


Sinds bedrijf oprichting in het jaar 1982 ligt onze belangrijkste aandachtsgebied bij de buitenanzicht van kleinen tot middelgrote bedrijven. Onze heele aandacht richte wij op de creatie en ontwikkeling van het corporate design van onsere klanten. In de jaare van onze markt bestaan heben wij over 3000 ondernemingslijnen entwerpe, vergezeld en uitgebreid. Bij ons komt op de eerste plaats de effectieve van uw Logo of zoals wij zeggen – de eyecatcher. Op de Eyecatcher gestemd werke wij nu alle communicatie middelen uit, genereren wij voor onze klanten aanzienlijke voordelen.
Volgens de individuele medelingsbeleid van onze klanten, is het doel van de gewenste afbeelding. Onze uitdaging is de effectieve visualisatie van uw bedrijf. Een modere beeld is een hoeksteen voor de stabiliteit van de werkgelegenheid in Duitsland. Wij bieden in onze bedrijf een bewustzijn van allemedewerkers, die altijd is gebaseerd op de behoeften van onze klanten. Onder het motto „goede beraadde zijn alleen die, die ook echt goed werd beraadde" wij houden niet alleen een economisch opgericht, maar ook een persoonlijk verband met onze klanten.

Bedrijfsgeschiedenis


Bedrijf vorming

1982 was het ondernemen Plum Entwurf + Druck in Kerpen Sindorf van meneer Hans-Gerd Plum (koopman) in een kinder kamer opgericht.

Komende vanaf de Würselener koopmansfamilie onze meneer Plum senior legde de onafhandelijkheid en vooral de kwaliteit van de plaatsing van de producten in de wieg. Als jonge man krijgt hij al meer dan de verantwoordelijkheid voor het in 1932 opgerichte "Warenhaus Plum" - een lid van de EDEKA-groep.

Standard Post with Image
Standard Post with Image

Verkoopkantor Kerpen / Sindorf

Een Jaar naar de successvolle onderneming oprichting van Plum Entwurf + Druck worden de verkoopkantoren in Kerpen en Düren geopend. Van nu aan kan de kontinuierlijke ondernemings uitbreiding niet gestoppt werde. Zeer snel werde onze klanten in heel NRW begeleid, nieuwe bedrijfsruimten werde gehuurd en het afzetgebied uitgespreid.

Grafikatelier voor der bedrijf JCDecaux met 12 designer

1987 word het grafikatelier in Düren „an der alten Ziegelei“ geopend, met 12 designern en werke voor het wereldmerk JCDecaux. De belangrijkste focus ligt hier op het ontwerpe van posters voor de bus stop, lit vat columns en citylights.

Standard Post with Image
Standard Post with Image

Omzetting in GmbH

1997 wordt het Onderneming Plum Entwurf + Druck in een GmbH omgezet. De achtergrond was het aanzienlijk risico in de businessberijk met onze voormalige doelgroep "computerbedrijven".

Insolventie van een computer winkel (grote klant van het bedrijf Plum)

Als in het jaar 2000 de Dotcom-Bubbel flapte, sorgde ook de odernemings sluiting van een groot computeronderneming bei de Plum entwurf + Druck GmbH voor onstuimigheid. Het heeft niet alleen een klant de markt verlaten, maar gelijk een heele doelgroup . Maar het moet ook weer vooruit te gaan!

Standard Post with Image

Höhere Handelsschule Herzogenrath

University Malta

FH-Aachen university of applied sciences

Michael Plum zet zijn schoolopleiding op de bedrijf opvolging uit

In 2005, Michael Plum besloot als hij 16 jaar jong was, een keer in de voetsporen van de familie te staan en zet zijn schoolopleiding op de bedrijf uit. Naar deze fundamenteel belangrijk besluit werden alle doel plannen opnieuw uitgelijnd.

Verfijning van het corporate design: Weiterentwicklung des eigenen Corporate Designs

In 2008 ging het bedrijf met een gemoderniseerd corporate design op de markt.

Standard Post with Image
Standard Post with Image

Serverlogistik

Server Logistics met meerdere servers kunnen onze klanten een sterk uitgebreid aanbod van internetservices gebruike.

Gecertificeerde Gegevensversleuteling

De Amerikaanse data affaire versterkt onze hoge gevoeligheid voor de privacy kwestie. Preventieve beschermen we onze servers nu met een gecertificeerde Gegevensversleuteling, die we uiteraard ook beschikbaar voor onze klanten maaken - veiligheid op het hoogste niveau.

Standard Post with Image
Standard Post with Image

Wij maar ook het aanbod van onze providers groeit gestadig: Wir und auch das Angebot unserer Dienstleistungen wächst Stetig.

Sinds dit jaar onze "Junior" is als de tweede directeur van het bedrijf actief geworde. Om dit ook naar buite te communiceren hebben wij de heele ondernemingslijn verfijnt. Vandaag is het bedrijf in het kader van een gemeenschappelijk beheer van senior en junior en bedienen haar klanten in de deelstaten Nordrhein-Westfalen, Saarland, Hessen, Rheinland-Pfalz en Berlin. We zijn er trots op dat we onze ups en downs met succes overwinnen hebben.

Herstructurering van onze workflow op SAP

Vanwege de toegenomen klantbehoeften hebben we besloten onze organisatie te upgraden naar SAP. Bovenal zouden onze klanten moeten profiteren van deze maatregel, bijzonder door het uitgebreide informatie- en dienstenaanbod.

Standard Post with Image

Systeemcatering

Volledig geautomatiseerde online shop-oplossingen voor systeemcatering.

Standard Post with Image

Toekomst

We hebben een plan!