Werkmethodes en concepte

Als de visie werkelijkheid zal zijn

Analyse

We hebben te maken met uw buitenaansicht

We hebben een krachtig concept voor u. Ons werk begint niet met het grote idee, maar met de overname van de actuele status van uw Corporate Design. Onze individuele sector-specifieke programma's van meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 3.500 bewezen uitgebreide zakelijke beelden geven onze klanten een aanzienlijk concurrentievoordeel. Hier zijn de specifieke business vraagstukken voor duurzame klantenbinding & -werving op de voorgrond.

  • Hoe gaat uw bedrijf presenteert aan het publiek?
  • Is uw bedrijf up-to-date?
  • Wie is de doelgroep?
  • Praat uw de klanten met uw prijsbeleid dienovereenkomstig aan?
  • Hoe bouwen wij de doelgroup verder uit?
  • is de voorstelling van uw Bedrijf en de waarneming van uw klanten gelijk?
  • Wat is de ontwikkeling van de industrie?

Wat doe je actief om nieuwe klanten aantetrekken? Mond-tot-mond reclame is niet een actief werven van klanten, maar de onmisbare Dankzij van een tevreden klant. Er zijn veel goede oplossingen, maar de noodzaak van maatregelen, herkennen we meteen. Neem ook eens een blik op een van onze oplossingen uit uw sector. Kijken kost niets – uw kunt een afspraak met ons maken.

Elke dag op nieuw kom je met een scala aan promotionele activiteiten in contact, bewust of onbewust. Het succes van uw activiteiten zal niet bepaald worden door de massa's, maar door de kwaliteit. Het baat je niets als je een zakelijk en professioneel werk doet, maar de mensen je helemal niet so waar nemen. Geen geld te geven aan nutteloze reclame, maar eerder te investeren met de juiste concept voor de toekomst van uw bedrijf.

Corporate image design

Zonder een goede plan voor een goede weg zijn ook de doele in der verte verplaatst worde.

Wij maken geen logo's, wij creaeren Eye-Catcher en werken het bedrijf – image uit. De creatieve en innovatieve ontwerp idee is het kenmerk van ons werken. De eerste indruk telt en moeten zitten. U kunt niet alle potentiele klante met een geschikte handdruk en de bijbehorende oogcontact van uw bedrijf overtuigen. Hier zijn de professionele ontwikkeling en de continueerlijke ontwikkeling van de eye-catcher, te samen met de hele bedrijfspresentatie van essentieel belang. Onze Eye-catcher balanceeren tussen tijdgeest, traditie en stabiliteit van de onderneming.

Ons doel is uw bedrijf een visuele vorm te geven. Een die bovenal betrouwbaar werkt. Markeer uw bedrijf op de markt, zodat u als het nodig is en naar de small talk de klant precies aan u onthoudt. Maak uw bedrijf met behulp van een professionele corporate image design voor de eerste aanspreekpunt van uw potentiele klanten.

Design-Controlling

Terwijl u zich om uw business zorgt, bieden wij een eigentijdse huisstijl voor uw bedrijf.

Als u hebt gekozen voor de samenwerking van uw bedrijf presentatie met het huis Plum, verzekeren wij u vanaf het begin voor een actieve zakelijke klantenservice te zorgen. We onderhouden voortdurend de contact met onze klanten. Uw persoonlijke medewerker van de klantenservice zal u helpen met hulp en advies van onze pool van ervaring aan de kant en regelmatig de effectiviteit van uw gebruikte communicatiemiddel.

Een uitgebreide assortiment en verbeterde prestaties normen behoren tot de natuurlijke ontwikkeling van een bedrijf. Hier is het belangrijk om uw corporate image en de innovaties succesvol te publiceren. Hun zakelijke relatie manager voor deze uitdaging, als dat nodig is zoekt hij uitbreidingsmogelijkheden en andere verkoopbevordering.